Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Brandient 101

   Brandient 101

   Identitati grafice romanesti
   7.1 / 10 ( 11 votes)
   Limba:
   Romana
   Data Publicarii:
   2010
   Editura:
   Nr Pag:
   226
   ISBN:
   9789730075540
   Dimensions: l: 16cm | H: 20cm | 2cm
   Unavailable
   Indisponibil
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 15 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Brandient 101 este prima carte romaneasca dedicata practicii designului de brand autohton si care aduna 101 identitati vizuale de corporatii si produse, desenate de firma de strategie si design Brandient in cei 8 ani de existenta.

   Identitatile grafice semnate Brandient sunt deja parte a peisajului cotidian si este sigur ca orice roman a intrat in contact cu cel putin una dintre acestea. In plus, multe dintre identitati sunt detinatoarele unor prestigioase premii internatioanle de design si au fost publicate in carti de specialitate. Cartea contine, pe langa o colectie elegant prezentata a celor 101 identitati, si 4 articole scrise de partenerii firmei pe teme de branding si design.

   “Designul trebuie sa rezolve probleme si oportunitati reale de business si este o investitie cu durata foarte mare de viata. Dupa o jumatate de secol de uniformitate cenusie si colectivism, designul ofera individualitate si culoare. Din acest punct de vedere, in Romania, ne-am aflat in locul potrivit si la momentul potrivit.” Cristian ‘Kit’ Paul, Creative Partner Brandient

   Editie bilingva Romana/Engleza

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.