Comertul bucurestean de prelucrare alimentara (1850-1950)
Comertul bucurestean de prelucare alimentara la mijlocul si in a doua jumatate a sec.al
Comertul de prelucrare alimentara in Bucurestii primei jumatati a secolului al XX-lea
Structura organizatorica a comertului alimentar bucurestean.Camera de Comert si Industrie Bucuresti. Asociatii profesionale si de intrajutorare
Inceput de drum. De la hanul Damari la Casele Slatineanu (1852-1871)
O familie de aromani la Bucuresti
Prima cofetarie Capsa (1852-1857)
O noua pravalie. Largirea firmei. Modificari in componenta ei. Lichidarea afacerilor (1858-1871)
Grigore Capsa si epoca sa.Perioada de maxima prosperitate a Casei Capsa (1868-1902)
Infiintarea si functionarea celei de-a doua cofetarii Capsa
Casa Grigore Capsa.Organizarea, extinderea si diversificarea activitatii firmei
Capsa si viata politica, culturala si mondena a Bucurestilor
Grigore Capsa - maestrul cofetariei, patiseriei si al bucatariei moderne.
Casa Capsa - simbol al micului Paris (1903-1949)
Consolidarea prestigiului Casei Capsa (1903-1949)
Modernizarea si extinderea Casei Gr.Capsa" (1919-1940)
Capsa in vremuri de restriste (1940-1949)
Anexe XIX-lea
Casa si familia Capsa in Romania Moderna (1852-1950),editia a II a
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2011
Editura:
Nr. pagini:
288
ISBN:
9789736682025
Dimensiuni: l: 23cm | H: 28cm
Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!