Șampania este produsă în Franța de către Casa
de Șampanie J. de Telmont, una dintre cele mai
mari case de șampanie. Produsul este realizat
prin metoda Champenoise, strugurii de
Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier sunt
culeși manual și selectați cu atenție, pentru
prima fermentație. Drojdiile selecționate și
zaharurile se adaugă vinului rezultat, acestea
declanșând a doua fermentație în interiorul
sticlei, unde se creează bulele. Vinul este
maturat pe drojdii timp de 30 de luni,
dezvoltând o complexitate aromatică. În
timpul remuajului, drojdiile inactive sunt
depuse aproape de gâtul sticlei, pentru a avea
loc degorjarea. Licoarea de expediție este
adăugată în sticle și cele din urmă sunt
etichetate.
Culoare: Galben pal, cu bule mici și fine
Miros: Piersici, pâine proaspăt scoasă din cuptor, lime
Gust: Impresionează prin notele de toast și brioșe, alături de gustul de mere care îi conferă prospețime. O șampanie cu un corp mediu și un conținut de alcool ridicat, perfect integrat.