Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Cultura tomatelor, ardeiului si vinetelor

      Cultura tomatelor, ardeiului si vinetelor

      10.0 / 10 ( 1 votes)
      Categories:
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2013
      Publisher:
      Cover Type:
      Paperback
      Page Count:
      125
      Collection:
      ISBN:
      9786066490168
      Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
      Add to cart
      1299
      Next Day Delivery! In stock

      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      …in aceasta lucrare sunt prezentate tehnologiile de cultura la legumele din grupa „solano-fructoase” cu scopul de a oferi solutii practice pentru obtinerea unor recolte bogate si de calitate.

      In aceasta grupa sunt cuprinse: tomatele, ardeii, vinetele si papalaul.

      Cartoful timpuriu si de vara se trateaza in alta lucrare datorita particularitatilor biologice, ecologice si tehnologice diferite.

      Content

      CUPRINS:

      INTRODUCERE

      CAPITOLUL I - TOMATELE

      1.1.Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
      1.2.Originea şi aria de răspândire
      1.3.Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
      1.4.Exigenţe ecologice
      1.5.Soiuri şi hibrizi
      1.6.Tehnologia culturii tomatelor
      1.6.1.Tehnologia culturii tomatelor în câmp
      1.6.2.Cultura tomatelor în solarii
      1.6.3.Tehnologia culturii tomatelor în sere
      1.6.4.Tehnologia culturii tomatelor în răsadniţe
      1.7.Tehnologia producerii seminţelor
      de tomate

      CAPITOLUL II - ARDEIUL

      2.1. Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
      2.2.Originea şi aria de răspândire
      2.3.Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
      2.4.Exigenţe ecologice
      2.5.Soiuri şi hibrizi
      2.6.Tehnologia culturii ardeiului
      2.6.1.Tehnologia culturii ardeiului în câmp
      2.6.2.Cultura ardeiului în solarii
      2.6.3.Cultura ardeiului în sere
      2.6.4.Tehnologia culturii ardeiului în răsadniţe
      2.7.Tehnologia producerii seminţelor de ardei

      CAPITOLUL III - VINETELE

      3.1.Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
      3.2.Originea şi aria de răspândire
      3.3.Particularităţile botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
      3.4.Exigenţe ecologice
      3.5.Soiuri şi hibrizi
      3.6.Tehnologia culturii vinetelor
      3.6.1.Tehnologia culturii vinetelor în câmp
      3.6.2.Tehnologia culturii vinetelor în solarii
      3.6.3.Tehnologia culturii vinetelor în sere
      3.6.4.Cultura vinetelor în răsadniţe
      3.7. Tehnologia producerii seminţelor de vinete

      CAPITOLUL IV- PĂPĂLĂUL

      4.1.Origine şi răspândire
      4.2.Particularităţi botanice şi biologice.
      4.3.Exigenţe ecologice
      4.4.Cultivare
      4.5.Tehnologia culturii

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.