Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Curatorul de Zacusca

      Curatorul de Zacusca

      7.3 / 10 ( 31 votes)
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2021
      Publisher:
      Cover Type:
      Paperback
      Page Count:
      400
      ISBN:
      9786069459591
      Dimensions: l: 17cm | H: 23.5cm
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      ”Curatorul de zacusca – texte gastronomice” este o culegere de articole, studii, editoriale si interviuri publicate in diferite medii, dar si inedite (scrise special pentru acest volum) de Cosmin Dragomir unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti culinari romani.

      Volumul abordeaza diferite teme de istorie si antropologie culinara romaneasca si beneficiaza de o multitudine de ilustratii. In format mare, coperta cartonata, full color si consistent (352 de pagini) volumul poate face deliciul oricarui gurmand, gourmet sau pasionat de lectura. O sa descoperiti o sumedenie de fun facts gastronomice autohtone care dovedesc cat de suprinzatoare este istoria noastra culinara. Cartea se adreseaza tuturor categoriilor de cititori, nu are pretentii academice, ba chiar din contra, este scrisa si paginata cu gandul de a nu intimida pe nimeni.

      Cosmin Dragomir este fondatorul GastroArt – prima revista dedicata cercetarii istoriei gastronomiei si a ospitalitatii romanesti, coorganizator al Congresului National de Gastronomie si Vin, coinitiator al legii Ziua Nationala a Gastronomie si Vinurilor din Romania, organizator a zeci de conferinte, dezbateri si evenimente cu tematica – identitate gastronomica nationala.

      Pentru contributiile la valorificarea tezaurului imaterial gastronomic a fost recompensat cu diplome de excelenta de la: Gault & Millau, Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, Asociatia Jurnalistilor din Turism, Horeca Insight sau Horeca School.

      Cu profitul din aceasta carte isi va finanta un studiu masiv intitulat: Enciclopedia Universala a Sarmalelor.

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.