Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Despre concurenta

   Despre concurenta

   0.0 / 10 ( 0 votes)
   Categories:
   Binding:
   Paperback
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2008
   Publisher:
   Page Count:
   432
   Edition:
   I
   ISBN:
   9789737282781
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Este cea mai cuprinzatoare culegere de articole apartinandu-i principalei autoritati mondiale in domeniul strategiei si concurentei, Michael Porter. Michael Porter a ocupat, in 2005, primul loc in clasamentul Thinkers 50 al celor mai influenti ganditori din lumea afacerilor. Este profesor la Harvard Business School si activeaza in calitate de consultant al unor sefi de stat, guvernatori, primari si directori de companii din intreaga lume.
   "Despre concurenta" reuneste pentru prima oara un numar de peste douasprezece articole apartinandu-i lui Porter - doua fiind scrise special pentru aceasta culegere, iar celelalte reprezentand unele dintre cele mai importante articole care i-au apartinut in Harvard Business Review.
   Ideile din "Despre concurenta" vor continua sa asigure fundamentul teoretic al strategiilor pe care companiile si tarile le vor aplica in anii care vor veni.

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.