Consumul în stare proaspătă a fructelor şi a unora dintre legume, preparate culinare din legume proaspete şi o vază cu flori radiind prospeţime sunt ocazii ideale de valorificare a produselor horticole. Din păcate, însă, după recoltare, viaţa lor poate fi foarte scurtă. Există metode de prelungire a acesteia şi ele trebuie cunoscute. Conservele din fructe şi legume asigură o păstrare de durată deşi nu rămân intacte toate calităţile materiei prime din care provin. Totuşi, tehnologiile moderne de conservare reduc mult diferenţa.
Fructe, legume si flori Ed a IV-a
Metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata. Conserve de legume si fructe
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2013
Editura:
Nr. pagini:
398
ISBN:
2000000347073
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!
