Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   Garda

   Garda

   5.5 / 10 ( 2 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2016
   Cover Type:
   Paperback
   Page Count:
   256
   Collection:
   ISBN:
   9786069418505
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Primul roman din seria Jack Taylor
   Premiul Shamus pentru cel mai bun roman
   Finalist Edgar Award și Macavity Award

   Dat afară de curând din Garda Siochana – pe scurt Garda, forța de poliție irlandeză – Jack Taylor își contemplă viitorul prin halbele de bere pe care le consumă cu sârg la Grogan, unul dintre ultimele pub-uri adevărate din Galway. Nu vede prea mare lucru înaintea lui. În rarele momente de trezie, aspiră să devină cel mai bun detectiv privat irlandez, dacă nu și singurul – din cauza istoriei pline de trădări și spionaj a Irlandei, locuitorii acesteia nu suportă nicio meserie care se apropie, chiar și de departe, de cea de “turnător”. De fapt, Jack se clatină amenințător pe marginea cea mai ascuțită a prăpastiei vieții sale, amintirile trecutului săpându-i răni adânci în suflet, iar perspectivele fiind aproape inexistente.

   Inexistente până când o femeie ravisantă pășește în bar, aducând cu ea o propunere stranie. Nimeni nu-i dădea șanse prea mari lui Jack nici măcar să fie capabil să se țină pe picioare suficient de mult timp cât să intre în contact cu frumoasa lui clientă. Cu toate acestea, chiar și spre marea lui surpriză, ia job-ul, fără să realizeze, însă, în ce afacere urma să intre.

   Dens, violent, alert și plin de umor, Garda este un roman excepțional, care te uimește și te lasă fără respirație. O poveste de neuitat, curajoasă, captivantă și plină de ritmurile stridente ale străzilor din Galway. Lăudat de scriitori și critici din întreaga lume, Garda anunță sosirea unui scriitor esențial pentru literatura mystery & thriller contemporană.

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.