Desăvârşirea gemului de vişine cu note maroni de cacao, uniune clasică, ideală pentru clătite, brioche, sau brânzeturi proaspete.
Les Saveurs d`Yveline este cunoscut drept paradisul gemurilor. Retetele traditionale de gem sunt sustinute de o doza neobosita de creativitate, dand nastere la combinatii de care te indragostesti pe loc: ceapa, cirese cu piper, pere si chimen, sfecla si vin rosu, peltea de vin alb cu condimente, pere si vanilie, kiwi, Mojito si multe altele.
Povestea Les Saveurs d’Yveline a inceput pe tarmurile Marii Mediterane, pe coasta de sud a Frantei, imbinand arome savuroase ale fructelor de sezon, iar mai tarziu a continuat in Bucuresti.
Les saveurs d’Yveline ofera o gama extinsa de bunatati dulci si gusturi inedite in Romania – gemuri, pates de fruits, sosuri, chutneys – prin care traditia capata accente picante si moderne in retete surprinzatoare.