Aceasta lucrare se adreseaza tuturor persoanelor interesate in insusirea atat a notiunilor teoretice privind nutritia si alimentul, cat si in ceea ce priveste mentinerea starii de sanatate si a unei alimentatii corecte. In prima parte a lucrarii sunt prezentate acele notiuni de baza privind asigurarea nevoilor energetice ale organismului, necesarul de trofine si rolul acestora in organism, iar in partea a doua, modul de alimentatie in vederea obtinerii unui regim alimentar echilibrat, precum si sugestii pentru alcatuirea unor regimuri alimentare in cadrul diverselor maladii. Partea a treia a lucrarii este dedicata prezentarii compozitiei diferitelor produse alimentare, specificand pentru fiecare grup de aliment si valoarea sa nutritiva. In continuare sunt trecute in revista metodele de conservare a alimentelor, adjuvantii alimentari si riscurile de imbolnavire ce pot aparea atunci cand nu sunt respectate regulile de igiena.
Igiena Alimentatiei
Categories:
Language:
Romana
Publishing Date:
2008
Publisher:
Cover Type:
Paperback
Page Count:
512
ISBN:
6422573001309
Unavailable
Price applicable only to online purchases!
Free Gift Wrapping!
Free shipping over 150 RON
You can return it in 14 days
You got questions? Contact Us!