Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Comenzile plasate între 24.12, ora 13.00 și 26.12 vor fi procesate începând cu 27.12. Puteți însă comanda oricând un voucher cadou - bucuria care ajunge instant la destinație.
      Program special de Crăciun pentru asistență telefonică: 24.12: 9.00 - 18.00 / 25 - 26.12 - închis.

      Istoria gastronomiei romanesti

      Istoria gastronomiei romanesti

      6.6 / 10 ( 7 votes)
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2018
      Publisher:
      Cover Type:
      Hardcover
      Page Count:
      191
      ISBN:
      9789732729274
      Dimensions: l: 18cm | H: 25cm
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Dupa succesul repurtat cu „Tezaurul gastronomiei romanesti – Borsuri si ciorbe” (trei tiraje insumand peste 15.000 de exemplare vandute), Mihai Tatulici lanseaza acum o noua sinteza referitoare la mancarea noastra: este vorba despre „Istoria gastronomiei romanesti”, prima incercare de acest gen la noi.
      Lucrarea este insotita de 36 de retete stravechi si vechi: majoritata lor dateaza din mileniul I i.e.n., unele au 1700 de ani vechime (vezi coliva) iar o mica parte provin din jurul anului 1700.
      Rezultat al unei substantile munci de documentare, pe parcursul a 7 ani, aceasta lucrare aduce informatii noi despre felul in care traiau stramosii nostri. Fie si un singur exemplu este relevant. Dacii numeau cimbrul cu un cuvant care acum se adauga celor dacice cunoscute: mizila, dupa cum ne spune botanistul antic Dioscorides.

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.