Prin traditia formata din vremuri indepartate, mancarurile din carne sunt practic nelipsite in lista bucatelor pe care le consumam la mesele de zi cu zi sau de sarbatoare. Ele au un rol esential in alimentatia noastra.Carnea este unul dinte cele mai importante produse alimentare, in primul rand datorita proteinelor pe care le contine si care sunt asimilate de organismul uman.
Acest retetar contine 120 de retete din carne, de la aperitive, salate, supe si ciorbe, la mancaruri la cuptor. Are un format foarte atragator, este in stilul calendarelor cu suport, la fiecare reteta avem aranjamentul in farfurie, ingredientele pe gramaj, care se gasesc cu usurinta in toate pietele si hypermarketurile.
Mancaruri din carne
Categories:
Language:
Romana
Publishing Date:
2013
Publisher:
Cover Type:
Hardcover
Page Count:
120
Edition:
a II-a
ISBN:
9785919262244
Unavailable online
Price applicable only to online purchases!
Free Gift Wrapping!
Free shipping over 150 RON
You can return it in 14 days
You got questions? Contact Us!