Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   Marea sansa a existentei

   Marea sansa a existentei

   Evolutia si dezvoltarea omului
   8.2 / 10 ( 6 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2016
   Publisher:
   Page Count:
   392
   Translator:
   ISBN:
   9789735054502
   Dimensions: l: 14.5cm | H: 20.5cm
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Simplul fapt că existăm este o mare șansă. Suntem rezultatul unei înlănțuiri de evenimente extraordinare și improbabile: mamiferele au avut norocul de a le supraviețui dinozaurilor; un mic grup de primate a sfidat condițiile vitrege și a reușit să supraviețuiască, acum câteva milioane de ani, în savanele Africii; și, nu în ultimul rând, am avut șansa ca părinții noștri să se întâlnească.

   Alice Roberts explorează deopotrivă corpul uman și trecutul nostru evolutiv și se folosește de ultimele descoperiri în embriologie și paleontologie pentru a decodifica urmele pe care le-a lăsat evoluția omului atât în fazele prin care trece embrionul, cât și în anatomia corpului adult. Părțile corpului sunt explorate pe rând, pentru a elucida legătura dintre strămoșii noștri și omul modern. Felul în care se dezvoltă părțile corpului încă din uter și funcționarea lor în timpul vieții adulte reflectă istoria speciei umane și sunt calea spre a înțelege locul pe care-l ocupăm în marele arbore al vieții.

   „În stilul ei foarte personal, Alice Roberts spune o poveste care ne apropie de strămoșii noștri, de începuturile noastre ca organisme monocelulare – și ni se dezvăluie totodată drept un autor plin de farmec.“ (Richard DAWKINS)

   „Personajul principal din poveste ești, de fapt, TU. E vorba despre moștenirea ta evolutivă și despre dezvoltarea ta embrionară, în timpul căreia ai crescut și te-ai schimbat până ai căpătat formă umană. Aceasta e cea mai bunăpoveste despre creație, fiindcă este adevărată. Și, în plus, e plină de revelații destul de bizare.“ (Alice ROBERTS)

   Media

   "O carte de popularizare a științei scrisă pentru publicul larg, dar cu destul de multe informații de specialitate care necesită minime cunoștințe de biologie. Este organizată pe evoluția diferitelor organe și componente ale corpului uman (creier, inimă, coloană vertebrală, membre, plămâni, vorbire etc.) și urmărește atât evoluția embrionului uman, cât și evoluția celorlalte organisme din care ne tragem. O lectură absolut fascinantă" Laura Câlțea

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.