Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Nu mancati niciodata singuri

   Nu mancati niciodata singuri

   0.0 / 10 ( 0 votes)
   Categories:
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2015
   Publisher:
   Cover Type:
   Paperback
   Page Count:
   456
   Translator:
   ISBN:
   9786067220322
   Dimensions: l: 14.5cm | H: 20.5cm
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Nu mâncaţi niciodată singuri este un proiect al editurii Publica, susținut de EY România.

   Doriți să reușiți în viață? Să urcați pe scara succesului personal? Secretul, după spusele maestrului în networking Keith Ferrazzi, este să vă creați legături cu alte persoane. După cum a descoperit autorul încă din primii săi ani de viață, lucrul care îi diferențiază pe oamenii de sucess de ceilalți este modul în care utilizează puterea relațiilor, astfel încât toată lumea să câștige.

   În Nu mâncați niciodată singuri, Ferrazzi prezintă pașii exacți și mentalitatea de care se folosește pentru a lua legătura cu miile de colegi, prieteni și asociați din lista sa de contacte, oameni pe care i-a ajutat și care l-au ajutat la rândul lor. De la publicarea în anul 2005 a volumului, creșterea rețelelor sociale și noile stiluri colaborative de management au făcut ca sfaturile sale să fie chiar mai importante pentru orice persoană care își dorește un avantaj în domeniul afacerilor.

   Stilul lui Ferrazzi de a se conecta cu lumea din jurul său se bazează pe generozitate și pe a-i ajuta pe prietenii săi să se conecteze cu alți prieteni. Ferrazzi face distincția între construirea sinceră de relații și atitudinea vizibil disperată asociată de obicei cu termenul de „networking“. Apoi, își explică sistemul de a lua legătura cu alții prin intermediul unor principii practice și demonstrate.

   Pe parcursul acestui volum, Ferrazzi subliniază strategiile atemporale comune celor mai conectate persoane din lume, de la Winston Churchill până la Bill Clinton și de la Vernon Jordan până la Dalai Lama.

   L-am văzut pe Keith Ferrazzi în acțiune și este un maestru în networking și construirea de relații pentru a susține interesele unei companii. Acum, el își împărtășește setul personal de reguli cu cei care vor să afle secretele acestei arte esențiale.
   Dr. Klaus Kleinfeld
   CEO desemnat Siemens AG

   Keith este de mult timp un inovator de top în domeniul marketingului. Modul său de a relaționa cu oamenii îl face să fie extraordinar.
   În Nu mâncați niciodată singuri, el și-a folosit talentul pentru a crea niște pași exacți și ușor de urmat pentru un succes remarcabil.
   Robert Kotick
   Președinte și CEO Activision

   Ideile lui Keith despre cum se poate transforma o conferință, o ședință sau o cunoștință întâmplătoare într-o oportunitate extraordinară de succes reciproc fac această carte de neprețuit pentru oameni aflați în toate stadiile vieții personale și profesionale. O recomand cu încredere.
   Jeffrey E. Garten
   Decan, Yale School of Management

   O carte de afaceri ca o poveste, plină de reușite personale și exemple care conving cititorul că succesul în orice domeniu se bazează pe relații semnificative.
   James H. Quigley
   CEO Deloitte & Touche USA LLP

   Nu mâncaţi niciodată singuri este o carte care porneşte, aşa cum se arată încă din titlul, de la un principiu simplu: acela de a împărţi beneficiile pe care le ai la un moment dat cu cei din jurul tău, fără un motiv anume, altul decât simplu fapt că poţi fi de ajutor. Sprijinul sincer şi dezinteresat consolidează relaţiile de afaceri şi creează un capital social care devine foarte valoros în momentele-cheie ale carierei fiecăruia dintre noi.

   Bogdan Ion
   Country Managing Partner, EY România
    

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.