Produsele din lapte sunt de importanta maxima in alimentatia noastra zilnica.Nu trebuie mereu cumparate de la magazin pentru ca ele pot fi preparate de noi insine. Multi comercianti directi ofera o gama de produse lactate fabricate de ei.Daca,insa,ne asiguram o sursa de lapte(cumparat sau de la propriile animale)putem usor concura cu oricare dintre acestia. In aceasta carte gasiti informatii de baza pentru prelucrarea laptelui,multe exemple practice cu indicatii pas cu pas,retete clasice si de specialitati,analiza erorilor frecvente pentru evitarea greselilor in cadrul productiei. Fabricarea fiecarui produs este explicata eficient si pe intelesul tuturor-incercati si dumneavoastra-chiar si cu putin ajutor veti avea un succes extraordinar.
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2011
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
110
ISBN:
9789731822365
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!
