Acesta este dicţionarul ultimativ pentru toţi cei pasionaţi de Provence: selecţia personală a lui Peter Mayle de mâncăruri, obiceiuri şi cuvinte pe care le consideră cele mai fascinante, stranii, delicioase sau pur şi simplu cele mai amuzante. Deşi e organizat alfabetic, aceasta nu este deloc o lucrare de referinţă. În peste 170 de termeni, Peter Mayle, cunoscutul autor al romanului "Un an în Provence", scrie despre subiecte variate, de la arhitectură la zingue-zingue-zoun (în dialectul local, un cuvânt care descrie sunetul scos de o vioară). Şi, desigur, scrie despre mâncare şi vin, vin rosé, trufe, măsline, pepeni, bouillabaisse, brânza care a ucis un împărat roman, ba chiar despre un leac pentru indigestie. "Provence de la A la Z" este o încântare nu numai pentru fanii tot mai numeroşi ai autorului Peter Mayle, ci şi completarea perfectă pentru orice ghid despre Provence sau despre Franţa.
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2014
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
448
ISBN:
9786066097635
Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm
2999
20% cod:CARTU24i
Discountul se acordă prin aplicarea codului în campul aferent la plasarea comenzii.
Livrare în 24h! (a doua zi)
Stoc limitat
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!