Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Revista Scena.ro - Nr. 48 / 2020

   Revista Scena.ro - Nr. 48 / 2020

   Revista de artele spectacolului
   7.0 / 10 ( 1 votes)
   Limba:
   Romana
   Data Publicarii:
   2020
   Editura:
   ISBN:
   2000000930787
   Unavailable
   Indisponibil
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 15 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Numărul 48 (2)/2020 este primul realizat în plină pandemie, început în starea de urgență și tipărit în starea de alertă. El ajunge în această săptămână la abonați și în lanțurile de librării partenere – Humanitas, Cărturești, Librarium – cărora le dorim să rămână cât mai mult deschise.

   Prima parte a anului a fost complicată pentru artele spectacolului, iar toamna nu se arată mai fericită. Ne aflăm într-un moment în care lumea internațională a teatrului discută deja soluții pentru digitalizarea tuturor interacțiunilor necesare între artiști și publicul lor – informare despre spectacole, reclamă, vânzare de bilete, comenzi de băuturi și snack-uri în spațiul online dedicat spectacolului, combinarea creativă de elemente live cu elemente media în spectacole, soluții creative de distanțare a spectatorilor, feedback-ul spectatorilor după eveniment, etc. Între timp, noi încă suntem în stadiul de a recupera pașii pe care nu ne-am gândit la timp să-i facem. Faptul că avem resurse puține, un personal nealfabetizat digital, o lipsă cronică de viziune pentru viitorul complet diferit care ne așteaptă și în teatru ca în întreaga societate nu este de natură să grăbească recuperarea distanței care ne desparte de cei care fac eforturi coerente.

   În încercarea de reducere a acestei distanțe, propunem în acest număr al Scena.ro un DOSAR Special cu tema Teatrul în pandemie, incluzând corespondențe din Paris, Londra, Viena, Geneva, New York, Montreal pe marginea recentei experiențe traversate de întreaga umanitate – lockdown – și a efectelor acestei stări de urgență asupra artelor spectacolului.

   Numărul 48 (2)/2020 al Scena.ro îi are pe copertă pe membrii trupei Playhood din Ferentari, în continuarea seriei deschise anul trecut de revistă, care organizează ședințe foto pentru fiecare copertă pentru a atrage atenția asupra prezențelor noi din peisajul teatral românesc.

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.