Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Stil de viata sanatos in diabetul zaharat si in alte boli

   Stil de viata sanatos in diabetul zaharat si in alte boli

   3.0 / 10 ( 1 votes)
   Limba:
   Romana
   Data Publicarii:
   2023
   Tip Coperta:
   Paperback
   Nr Pag:
   232
   Colectie:
   ISBN:
   9786306586646
   Dimensions: l: 16.5cm | H: 24cm | 1.1cm
   Unavailable
   Indisponibil
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 15 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Aceasta carte doreste sa vina in sprijinul bolnavilor cu diabet zaharat, cu prediabet, cu obezitate, apartinatorilor acestor persoane, tuturor celor ce doresc sa duca o viata sanatoasa. Hipocrate, in urma cu 2000 de ani, spunea: ”Bolile nu sunt aduse numai de soarta, ci ele sunt cauzate in mare masura de noi, ele apar in urma alimentatiei gresite, a bautului incorect, a comoditatii, lipsei de miscare si a problemelor spirituale”. In tratamentul diabetului zaharat sunt importante trei elemente: stilul de viata sanatos, tratamentul medicamentos si autocontrolul (plus inovatiile tehnologice). Stilului de viata sanatos ii revine 50% din tratament, medicamentelor aproximativ 25% si controlului diabetului 25%. Sigur, fiecare element din cele trei mentionate este important, nu se poate renunta la nici unul, dar tratamentul medicamentos fara un stil de viata sanatos, nu poate duce la echilibrul metabolic dorit. Cand vorbim de un stil de viata sanatos ne referim in primul rand la o alimentatie corecta, echilibrata, sanatoasa, cu unele particularitati si chiar cu unele limitari in diabetul zaharat, cu unele recomandari suplimentare, daca bolii i se asociaza si obezitatea.

   Va asigur ca aceasta carte este suportul meu de sustinere care va insoteste, sprijinindu-va sa aveti incredere si rabdare cu dumneavoastra, sa aveti convingerea ca vreti si puteti sa va conduceti corect tratamentul, ca sa aveti o viata bogata in realizari si bucurii.
   Lucrarea de fata, prin informatiile riguroase din punct de vedere stiintific pe care le ofera si printr-un puternic caracter practic ce reiese din prezentarea a numeroase optiuni de alimentatie, reprezinta un ghid valoros in navigarea provocarilor adoptarii unui stil de viata mai sanatos. Se regasesc notiuni alimentare particularizate pentru cei cu diabet zaharat dar si alte patologii, precum si idei de imbunatatire a calitatii vietii. Indiferent de varsta sau de starea de sanatate, cititorul va avea posibilitatea sa extraga informatii concrete, utile si usor de aplicat in situatii de viata curente sau singulare.
   Prof. Univ. Dr. Timar Romulus Zorin
   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.