Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

      Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

      21st-Century Approaches
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      274
      Editia:
      1st ed. 2019
      ISBN:
      9789811306372
      Dimensiuni: l: 24.4cm | H: 16.4cm | 2.7cm | 548g
      Adaugă în coș
      112720
      Stoc furnizor
      Livrare în 2-3 săptămâni!

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.