Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Din cauza încărcării excepționale din această perioadă, există posibilitatea să apară mici întârzieri la livrare.

      Vegetarian Salad for Dinner

      Vegetarian Salad for Dinner

      Inventive Plant-Forward Meals
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2023
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      208
      ISBN:
      9780847899401
      Dimensiuni: l: 24.8cm | H: 19.7cm | 2.4cm | 862g
      Adaugă în coș
      20100
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      The vegetarian sequel to Jeanne Kelley’s highly successful cookbook Salad for Dinner (2012). This inspiring single-subject cookbook reimagines the traditional idea of a salad as a main course meal.

      People love a good salad! This hunger for salad is matched by a genuine desire for good vegetarian dinner ideas and better plant-based recipes. Jeanne Kelley shares a new collection of creative, easy-to-follow, and foolproof salad recipes for lifelong vegetarians looking for inspiration, omnivores looking to up their meatless Monday game, and general salad enthusiasts. With bold flavors influenced by the vibrant dining scene and the abundant produce of the author’s home garden, the recipes are innovative yet approachable, satisfying experienced and novice cooks alike.

      The salads range from familiar to exotic, taking the idea beyond the traditional tossed bowl, with creative categories such as classic salads, grain salads, pulse salads, salads with seeds, pasta salads, bread salads, and roasted and toasted salads. The recipes range from suitable for busy weeknight—like Warm Brussel Sprout Caesar with Poached Egg, Tostada Salad with Creamy Lime-Avocado Dressing, and Chinese No Chicken Salad—to weekend showstoppers such as Herby Fattoush, Whole Roasted Cauliflower with Mung Beans and Black Tahini, Vietnamese-Style Salad Rolls, and North African–Style Chickpea Pancake with Salad Turnips, Greens, and Harissa.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.