Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   Viata mea

   Viata mea

   9.6 / 10 ( 9 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2021
   Publisher:
   Cover Type:
   Hardcover
   Page Count:
   712
   Collection:
   Translator:
   ISBN:
   9786064310491
   Dimensions: l: 13cm | H: 20cm | 712g
   Unavailable
   Unavailable online

   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!

   Publisher's Synopsis

   „Cea mai bună autobiografie scrisă vreodată de un actor. O carte uluitoare!“ Chicago Tribune

   Charlie Chaplin este unul dintre starurile care au redefinit comedia și, odată cu ea, cinemaul, iar aceasta este povestea vieții lui. O poveste cu o latură strălucitoare, despre cum a ajuns „micul vagabond“ un actor adorat în întreaga lume, dar și cu o latură întunecată – familia săracă din care provenea, copilăria plină de lipsuri, părinții a căror prezență în viața lui a stat sub semnul alcoolismului și al nebuniei.

   Cu multă sinceritate și umor, Chaplin trece în revistă anii copilăriei în suburbiile londoneze, cariera sa în industria filmului, întâlnirea cu celebritatea, căsniciile ratate, persecuțiile din timpul epocii McCarthy. Viața mea este cartea care a dat tonul memoriilor scrise de celebrități, iar în ea regăsim întregul farmec și inteligența vie a „singurului geniu autentic din industria filmului“, după cum l-a numit George Bernard Shaw.

   „Avem aici extrem de multe dezvăluiri despre un om curios, un om dificil, dar cu o imaginație de o bogăție absolută.“
   The New York Times

   „E o întâmplare de care-mi aduc aminte din acea perioadă. La capătul străzii noastre era un abator, iar oile treceau prin fața casei în drum spre măcelărie. Îmi amintesc cum una a scăpat și a luat-o la fugă pe stradă, spre amuzamentul spectatorilor. Unii s-au repezit s-o prindă, iar alții s-au împiedicat în ultimul hal. Eu am chicotit încântat de cum sărea și aluneca, de toată panica ei, mi s-a părut teribil de comic. Dar când au reușit s-o prindă și au dus-o înapoi la abator, toată realitatea acelei tragedii a venit peste mine și am fugit înăuntru plângând și țipând la mama: «O s-o omoare! O s-o omoare!» Și mă întreb dacă nu cumva acel episod n-a fost premisa viitoarelor mele filme – combinația de tragic și comic.“

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.