* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Strugurii sunt culeși manual și adunați în lădițe de capacitate mică (10kg) la final de August și început de Septembrie. Sol: Cernoziom, pe pat de roci calcaroase Sistem de conducere: Cordon unilateral Producție: 5t/ha
Ajunși la crama strugurii sunt desciorchinati iar apoi boabele trecute prin zdrobitorul cu acțiune centrifugă. Presarea strugurilor se face blând, cu presa pneumatică și apoi este limpezit gravitațional. Fermentația este controlată la temperatura de 14°C timp de minim 15 zile și finalizată la 17-18°C. Soiurile au fost vinificate separat, apoi vinurile au fost asamblate.
- Culoare: roz pal de inensitate medie
- Olfactiv: proaspăt cu arome de cireșe, rodie și tente de bujor
- Gustativ: citric, pulpă de portocale roșii, mere roșii și un ușor trandafir sălbatic pe final.
7º-9º C
ASOCIERE GASTRONOMICĂ
Paella cu fructe de mare, salată de spanac cu ton, creveți în sos de vin și brânzeturi ușoare.


