Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Vin rosu - Cupola Sanctis - Sfantii Mihail si Gavril, cupaj rosu, 2017, sec

   Vin rosu - Cupola Sanctis - Sfantii Mihail si Gavril, cupaj rosu, 2017, sec

   0.0 / 10 ( 0 votes)
   Capacitate:
   750 ml
   Tip Produs:
   rosu sec
   Vol Alcool:
   14,2 %
   Tara Origine:
   Romania
   An:
   2017
   Regiune:
   Oltenia
   Barcode:
   5942111003110
   Unavailable
   Indisponibil online

   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 15 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

   În ierarhia cerească, primii deasupra îngerilor sunt arhanghelii, şapte la număr. Fiinţe celeste cu trupuri nemuritoare, sunt făcuţi spre a-I aduce neîncetat slavă lui Dumnezeu, pentru a face cunoscută oamenilor voia Lui şi pentru a-i ajuta pe oameni în îndeplinirea poruncilor Lui. Dintre cei şapte, Mihail şi Gavril au fost cei care s-au dovedit cei mai mari binefăcători ai omenirii.


   Arhanghelul Mihail, al cărui nume înseamnă „puterea lui Dumnezeu”, este voievodul oştilor cereşti, purtătorul sabiei de foc; datoria lui este de a păzi Legea lui Dumnezeu. Când Lucifer s-a răzvrătit şi a început căderea îngerilor, strigătul lui Mihail, „Să luăm aminte!”, a fost cel care a oprit căderea. Minunile Arhanghelului Mihail sunt numeroase, de la apărarea lui Daniel în groapa cu lei la scoaterea lui Lot din Sodoma. Tot el va fi cel care, la sfârşitul timpului, va suna trâmbiţa şi va strânge neamurile la Judecată.

   Arhanghelul Gavril, al cărui nume se traduce prin „bărbat-Dumnezeu”, a fost cel care a dus la cer rugăciunea Fecioarei Maria, cel care a rostit prima oară numele Isus, care i-a dat nume lui Ioan Botezătorul şi care a dezvăluit magilor taina întrupării. Este protectorul mamelor şi pruncilor. Duce rugăciunile fierbinţi spre cer şi aduce înapoi împlinirea lor.

   Sunt sărbătoriţi în ziua închinată Sfinţilor Îngeri şi Arhangheli, în 8 noiembrie.


   Regiune: Oltenia
   Soi: Cupaj rosu
   Culoare: rubiniou intens
   Miros: Vișine, prune uscate, ciocolată
   Gust: Prietenos, suplu, fără asperități; 14% vol.
   Asociere: Porc in caramel


   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.