Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Ai 10%, 15% sau 20% reducere, în funcție de câte cărți pui în coș. Detalii aici.

   Contract Oras Pozitii disponibile
   Full-time București, Pitești, Târgu Jiu 3
   Începe cu noi următorul capitol
   Căutăm pe cineva care să iubească oamenii și cărțile la fel de mult ca noi. Cineva care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității Cărturești. Cineva care să ne povestească ce ecranizare merită văzută și ce piesă de teatru nu trebuie ratată, ce festival i-a făcut vara mai frumoasă și ce carte ar trebui să luăm cu noi în vacanță. Cineva care se înțelege bine cu cititorii și vorbește pe limba lor. Căutăm un bun observator al naturii umane, pe cineva care știe cum să pună problema, cum să gestioneze și să prioritizeze sarcinile, cum să facă planuri într-o echipă și să sărbătorească în echipă. Cineva cu experiență de cel puțin doi ani în coordonarea colegilor într-un domeniu din retail. Un om care înțelege un plan de business și se ghidează după indicatorii de performanță. Care știe să scrie e-mailuri și rapoarte în Excel, dar și să vorbească face-to-face cu oamenii pe care îi coordonează. Căutăm pe cineva care să ne inspire și de la care să învățăm. Cineva care se înțelege bine cu cititorii și vorbește pe limba lor. Un om care știe când să ia pauză și când să își suflece mânecile și să se apuce de treabă. Căutăm pe cineva care să se simtă ca acasă în Cărturești.

   Dacă nu poți folosi butonul de mai jos, trimite CV-ul și scrisoarea de intenție la recrutare@carturesti.net cu subiectul Aplicare job - Manager librărie.

   Inapoi la pagina de joburi

   CE AI DE FĂCUT

   • Recrutezi, formezi & dezvolți o echipă în care toată lumea se simte bine
   • Planifici, organizezi & supervizezi activitățile din librărie
   • Analizezi indicatorii de performanță și lucrezi la îmbunătățirea lor
   • Te asiguri că serviciile librăriei sunt la standardele Cărturești
   • Pui în practică și urmărești rezultatele acțiunilor de marketing și promovare
   • Te asiguri că toate merg bine în librărie (echipamente, mobilier etc.)
   • Reprezinți Cărturești în relațiile cu cititorii, furnizorii și autoritățile
   • Colaborezi cu colegii din celelalte librării și din departamentele de suport.

   BENEFICIILE TALE:

   • Nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta.
   • Bonusuri de performanță în funcție de rezultatele librăriei și/sau ale tale.
   • Tichete de masă.
   • Asigurare de sănătate.
   • Decont de transport.
   • Primă de vacanță.
   • Discount special la toate cumpărăturile din Cărturești.

   ȘI CEVA ÎN PLUS:

   Participi la traininguri interne și ai invitații la conferințe, workshopuri, concerte sau alte evenimente culturale. Ești mereu la curent cu noutățile din domeniu & cunoști oameni interesanți și personalități din lumea culturală. Te poți implica în proiecte interdepartamentale și îți poți vedea ideile implementate în librării. Poți călători în țară în cadrul schimburilor de experiență între librăriile din rețea. Ai cei mai cool colegi, iar extensia biroului tău este o librărie întreagă.

   DACĂ PE TINE TE CĂUTAM, DĂ-NE UN SEMN! DE-ABIA AȘTEPTĂM SĂ TE ÎNTÂLNIM!

   Librăria viitorului

   Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 24 de ani de când a deschis prima librărie, într-o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands România, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile noastre.

   Vrei să te alături echipei noastre?

   Cărturești este o organizație dinamică, cu un mediu de lucru prietenos, flexibil, în continuă transformare și adaptare la dorințele și nevoile publicului. Avem 55 de librării în București și în țară, un magazin online și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri. Fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi.

   Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.

   Cărturești este o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor, unde vei putea beneficia de:

   • Oportunitatea de a contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
   • Sprijin și încurajare în identificarea și realizarea obiectivelor profesionale și personale;
   • Interesul organizației și managementului pentru persoana reală;
   • Programe de training cu adresabilitate specifică dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
   • Program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei; Oportunități de creștere și dezvoltare în interiorul organizației (echipe de achiziții, departamentul online, HR, PR și Marketing, Financiar și Contabilitate);
   • Oportunități de exprimare/dezvoltare a creativității prin implicarea în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, Train Delivery, ROD/Romanian Design și multe altele)