Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Joc de indemanare -  Krom Kendama - Chari & Co Maple - Visitor Salmon
      Joc de indemanare -  Krom Kendama - Chari & Co Maple - Visitor Salmon

      Joc de indemanare - Krom Kendama - Chari & Co Maple - Visitor Salmon

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Brand:
      Material:
      Lemn
      Culoare:
      Portocaliu
      Tema:
      Kendama
      Varsta minima:
      7
      Abilitati dezvoltate:
      Coordonarea mana-ochi
      Numar maxim jucatori:
      1
      Cod de bare:
      5711898900833
      Dimensiuni: l: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Kendama nu este un simplu joc. Kendama e un stil de viata! Noile Krom Kendamas Krom x Chari & Co Maple - Visitor Salmon sunt cele mai echilibrate kendame construite de catre krom!

      Krom Kendamas Krom x Chari & Co Maple - Visitor Salmon este alcatuita dintr-un Ken (sabie) a carei forma ajuta la realizarea mult mai usoara a trick-urilor, atat la invatarea lor cat si in competitii si Tama (bila)
      Echipa de profesionisti de la Krom a devenit super creativa si inspirata pentru a crea seria limitata Krom x Chari&Co. Chari&Co este o firma ce produce biciclete si componente pentru biciclete cu sediul in New York, avand cele mai cool si mai fresh design-uri de pe piata.
      Design-ul este inspirat din viata cotidiana a New York-ului ce evoca indrazneala, provocare si mai presus de toate pasiune pentru unul din elementele definitorii ale acestui oras inconfundabil. Din lemn rezistent de artar si de o calitate desavarsita, Krom Kendamas Krom x Chari & Co Maple - Baseball Light blue are o tama pictata cu vopsea mata, cauciucata perfecta pentru trick-urile de echilibru.
      Avand gaura tamei putin marita, spike-urile sunt garantate asa ca nu rata acest model urban cu care sigur vei impresiona.
      Krom Kendamas Krom x Chari & Co Maple - Visitor Salmon vine ambalata in cutie alaturi de stickere, cartonas cu detaliile jucatorului, ata si margea de rezerva.
      Varsta recomandata: +7 ani
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.