Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Jucarie de plus - Fugglers - diferite modele
      Jucarie de plus - Fugglers - diferite modele

      Jucarie de plus - Fugglers - diferite modele

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Material:
      Plus
      Culoare:
      Multicolor
      Varsta minima:
      3 ani
      Cod de bare:
      0778988147672
      Dimensiuni: l: 31cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      Preț pe bucată. Produs disponibil în mai multe modele. Vă rugam să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.
      Luptătorii sunt monștri extraordinar de dezgustători, care îți vor distruge viața, dar îți vor cuceri inima cu glumele lor răutăcioase. Dacă îndrăznești, colectează-le pe toate! Fiecare este unic, cu o personalitate imprevizibilă și un rânjet care îți dă fiori. Pepenele din spate trece ca dovadă a autenticității. Fiecare Fuggler vine cu un certificat de adopție cu care te poți înregistra pe fuggler.com și pe care îl poți afișa ca dovadă de curaj în fața prietenilor sau familiei tale! Procesul de adoptare: PASUL 1: Privește cu atenție în ochii tuturor monștrilor care așteaptă să fie adoptați. Alege-l pe cel pe care îl găsești cel mai puțin respingător! Sau cel care te sperie cel mai mult ... PASUL 2: Gândește-te o secundă la ce vrei să aduci acest monstru în viața ta liniștită și fericită! PASUL 3: Alege-ți monstrul! Din acest moment viața ta se schimbă complet! PASUL 4: Vom încerca să surprindem monstrul ales, folosind cele mai prietenoase metode! Sigur că ne va mușca și va încerca să fugim, dar vom persevera! PASUL 5: Odată prins, monstrul va fi împachetat strâns într-o cutie de carton și trimis la tine. Cu siguranță va încerca să scape, așa că nu vă mirați dacă va ameți puțin când va ajunge la voi. PASUL 6: scoateți cu atenție monstrul din cutie.
      Spin Master a fost fondată în 1994 de doi prieteni din copilărie, Ronnen Harary și Anton Rabie, la scurt timp după absolvirea Universității din Western Ontario. Ben Varadi, coleg de clasă al lui Anton de la Universitatea de Vest a Școlii de afaceri Richard Ivey, s-a alăturat companiei ulterior în 1994.
      Astăzi, compania și-a reluat istoricul de creștere, cu un accent reînnoit pe diversificare și pe disciplina operațională și financiară sporită. S-a extins într-o serie de categorii de jucării noi, organic și prin achiziții. Achiziția companiei Spy Gear a extins oferta companiei în acțiuni pentru băieți și jucării în aer liber, achiziția Meccano a furnizat o intrare în categoria seturilor de clădiri, iar achiziția Cardinal Games a făcut din Spin Master producătorul # 2 din categoria jocuri și puzzle-uri din America de Nord. Spin Master a făcut de atunci o serie de achiziții cheie, inclusiv EG Games, Etch A Sketch, Toca Boca / Sago Mini, Swimways, Marbles, Aerobie, Perplexus și cel mai recent GUND.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.