Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Aprinde un vis

      Aprinde un vis

      7.0 / 10 ( 3 voturi)
      Categorii:
      Artist:
      Casa de discuri:
      Numar de discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Format audio:
      Stereo
      Cod de bare:
      5948218003664
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Criss si Vlad, cei doi indragostiti din trupa ONE, isi lanseaza albumul de debut, numit Aprinde un vis, un material discografic cu piese pline de iubire, care ilustreaza perfect clipele pe care le traiesc Criss si Vlad, zi de zi.
      " Sunt momente cand ni se pare ca traim un vis si ni se face frica sa nu ne trezim si sa vedem ca nu e adevarat. E o senzatie care nu poate fi descrisa in cuvinte ", au spus Criss si Vlad.
      Noul album One – Aprinde un vis poate fi cadoul perfect pentru toti cei indragostiti: ONE canta numai piese de dragoste si, mai mult decat atat, Criss si Vlad au demonstat de-a lungul timpului ca se iubesc – cei doi formeaza un cuplu de peste un an si jumatate.
      " Suntem unul, suntem doua suflete intr-unul singur, ne iubim si de aceea vrem sa transmitem multa iubire prin intermediul muzicii noastre, sa promovam ideea de dragoste si suflete pereche ", au spus Criss si Vlad.
      Noul album contine noua piese originale, precum Till the end of time (by Play and Win), Down Down, Aprinde un vis, Only lie sau Run for love (by John Puzzle). Cei care vor cumpara albumul vor putea asculta si hiturile trupei ONE, Un nou inceput si Ploaia mea.
      Pentru noul album, Criss si Vlad au lucrat cu compozitori de exceptie, precum Ionut Radu, Pavel Petricenco, Robert Andrei Niculae, Alexandru Cotoi sau Play and Win (Radu Bolfea, Marcel Botezan si Sebastian Barac).

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.