Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Pe sub norii de hartie

      Pe sub norii de hartie

      7.3 / 10 ( 6 voturi)
      Categorii:
      Casa de discuri:
      Data publicarii:
      2009
      Numar de discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Cod de bare:
      6420565005823
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Mihai Margineanu s-a lansat pe piata muzicala romaneasca la 36 de ani, o varsta aparent nefireasca pentru o asemenea orientare profesionala, dar nu si pentru transformarea unui vis in realitate. “Gore din Chitila” si “Ma iubeste femeile” sunt primele piese ce-l fac celebru pe artist. De curand, Mihai Margineanu a lansat un nou videoclip pentru “Melci, scoici, raci”, single ce este inclus pe noul sau album intitulat “Pe sub norii de hartie”.
      Lansarea noului album semnat Mihai Margineanu - cel de-al treilea din cariera sa - a coincis cu un concert – spectacol, care a avut loc pe 19 noiembrie la Sala Palatului, in care momentele inedite s-au impletit cu muzica in stilul inconfundabil al artistului. Surprizele s-au tinut lant, prezentatori fiind Razvan si Dani, iar printre invitati aflandu-se Marius Mihalache, Florin Ionescu la tobe, Temisan ( prieten drag al trupei !), diversi intrumentisti si actori .
      Piesa ce da titlul albumului este preluata de pe cel de-al doilea album al artistului “N-am fost destul de atent cu mesajul cantecului “pe sub norii ...” care este unul destul de sérios, dar am decis s-o fac acum”. Margineanu este un admirator al anumitor parti ale culturii si muzicii tiganesti, insa nu si al unor traditii care dupa parerea lui ar trebui eradicate cel putin din mentalitatea oamenilor, daca nu pot fi interzise . Pe sub norii de hartie vorbeste despre oamenii care isi casatoresc fiicele , vanzandu-le.“ Este o traditie care nu-si mai are locul in secolul XXI intr-o societate care are pretentia de a fi civilizata. Nimeni nu ia masuri, pentru ca nu intereseaza pe nimeni asta . Eu vreau doar sa ridic un semn de intrebare in randul celor care inca procedeaza asa”, spune Mihai .
      De pe acelasi album mai face parte si piesa “Nefasta”pe care artistul o dedica parintilor sai: “ Ai mei, din pacate pentru mine, ne privesc acum din cer. Au avut o poveste de dragoste frumoasa ce a durat mai bine de 35 de ani. S-au cunoscut azi, in trei saptamani au facut nunta mare, dupa maxim 10 luni am aparut eu, apoi fratele meu. Si au trait frumos!. Sunt copil facut din dragoste!”
      Pentru acest album, Margineanu a refacut “Imnul Aviatiei”: “ Stiam ca nu au un imn, asa ca am facut o varianta cel putin la fel de buna ca cea initiala”.
      O alta piesa draga este“Inger”pentru care artistul a colaborat pe parte vocala cu sotia lui Bazooka de la trupa Mandinga. “Cristina era cea mai potrivita pentru aceasta piesa. In ceea ce priveste versurile, le-am gasit la iubita mea Andreea in calculator dintr-o intamplare. Le scrisese cu ceva timp inainte si nu vroia sa mi le dea ! Sper sa nu ma dea in judecata pentru drepturi ...”
      Pe albumul “ Pe sub norii de hartie” se regasesc si alte piese precum “ Sobita din odaie” - in stilul rusesc de folclor, Senatorul - un cantec ce parodiaza politicienii parventi - sau Melci, scoici, raci – o poezie de cantec.

      Listă piese:

      1. Duru-duru
      2. Aprinde o tigară
      3. Inger
      4. Nefasta
      5. Senatorul
      6. Pe sub norii de hârtie
      7. Melci, scoici, raci
      8. Mai stii – Cântic de inimă albastră
      9. Aviatia dă senzatia
      10. Micuta blondă, Natalia
      11. Interludiu: Bărbat de succes
      12. Horă asezată de Bărăgan
      13. Trilogia c***tului – partea a 4-a

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.