Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Romanian Art Scene 2009 - 2011. Collector's Edition

      Romanian Art Scene 2009 - 2011. Collector's Edition

      6.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Data publicarii:
      2012
      Numar de discuri:
      3
      Suport:
      DVD
      Cod de bare:
      1000016069298
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Box-ul cu 3 DVD-uri contine 81 de filme de 3 minute cu peste 120 de creativi romani contemporani, in formula de interviu sau no comment. Filmarile au fost facute in perioada decembrie 2008 – noiembrie 2011. Acest produs cultural va fi disponibil dupa 14 martie 2012 in retele de librarii si magazine specializate din tara si in reteaua Institutelor Culturale Romanesti din Strainatate din 17 orase din lume.

      Proiectul „3 minute de celebritate” face parte din seria lansata de Modernism.ro numita modernism art documentaries si are ca scop promovarea creativilor si arhivarea evenimentelor artistice contemporane si de cultura urbana din Romania, din zona artelor vizuale, ale artelor spectacolului si interdisciplinare.

      Acest prim Box contine trei volume, fiecare continand 28, 26 si respectiv 27 de episoade. Fiecare episod prezinta artisti, creativi si locatii sau spatii gazda pentru evenimente creative. Materialele ofera informatii dintr-o zona exclusivista, emergenta, prea putin familiara publicului roman si strain. Acest produs cultural este primul din modernism art documentaries, serie dedicata promovarii si arhivarii prin filme documentare si arta video a scenei artistice romanesti contemporane.
      Romanian Art Scene 2009 – 2011 este produs de Modernism.ro si A&A Records, co-produs de TVR Cultural si sprijinit de Institutul Cultural Roman Bucuresti
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.