Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Romanian Art Scene 2009 - 2011. Collector's Edition

   Romanian Art Scene 2009 - 2011. Collector's Edition

   6.0 / 10 ( 1 voturi)
   Categorii:
   Data publicării:
   2012
   Număr discuri:
   3
   Suport:
   DVD
   Cod de bare:
   1000016069298
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Box-ul cu 3 DVD-uri contine 81 de filme de 3 minute cu peste 120 de creativi romani contemporani, in formula de interviu sau no comment. Filmarile au fost facute in perioada decembrie 2008 – noiembrie 2011. Acest produs cultural va fi disponibil dupa 14 martie 2012 in retele de librarii si magazine specializate din tara si in reteaua Institutelor Culturale Romanesti din Strainatate din 17 orase din lume.

   Proiectul „3 minute de celebritate” face parte din seria lansata de Modernism.ro numita modernism art documentaries si are ca scop promovarea creativilor si arhivarea evenimentelor artistice contemporane si de cultura urbana din Romania, din zona artelor vizuale, ale artelor spectacolului si interdisciplinare.

   Acest prim Box contine trei volume, fiecare continand 28, 26 si respectiv 27 de episoade. Fiecare episod prezinta artisti, creativi si locatii sau spatii gazda pentru evenimente creative. Materialele ofera informatii dintr-o zona exclusivista, emergenta, prea putin familiara publicului roman si strain. Acest produs cultural este primul din modernism art documentaries, serie dedicata promovarii si arhivarii prin filme documentare si arta video a scenei artistice romanesti contemporane.
   Romanian Art Scene 2009 – 2011 este produs de Modernism.ro si A&A Records, co-produs de TVR Cultural si sprijinit de Institutul Cultural Roman Bucuresti
    

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.