Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus
      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus

      Puzzle 3D - Glob pamantesc / Globus

      10.0 / 10 ( 2 voturi)
      Colectie:
      Brand:
      Tip:
      3D
      Numar de piese:
      184
      Material:
      Lemn
      Pentru:
      Copii, Adulti
      Varsta minima:
      12
      Abilitati dezvoltate:
      Concentrare, Perceptie vizuala, Perspectiva spatiala, Planificare
      Cod de bare:
      4820184121096
      Dimensiuni: H: 17cm | l: 37.8cm
      Adaugă în coș
      21900
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Noua ne place sa credem ca fiecare dintre noile noastre modele reprezinta o supriza minunata, dar si un dar deosebit pentru oricine iubeste frumusetea mecanicii. Incercam sa aducem un plus colectiei noastre prin fiecare nou model inventat.

      Prin acest model, Ugears iti ofera practic, intreaga lume. Va prezentam Globul Pamantesc, propria ta lume a minunilor mecanice.

      Globul Pamantesc este un model stilizat al Terrei cu doua seturi de continente decorative, un mecanism rotativ si mici elemente extra, care fac modelul si mai interesant. Toate aceste detalii sunt create din placaj ecologic de inalta calitate si pre-taiate cu un laser de inalta precizie. La fel ca si la celelalte modele Ugears, asamblarea nu necesita lipici sau alte unelte speciale.

      Modelul este alcatuit din doua parti principale: globul pamantesc si platforma de sustinere a acestuia care include si mecanismul care il pune in miscare. Sfera globului este asezata pe o axa inclinata pe de-a lungul aceluiasi unghi cu axa Pamantului. Ca si majoritatea modelelor Ugears, miscarea Globului Pamantesc este condusa de un motor care se activeaza datorita benzilor elastice din cauciuc. Totusi, in cazul acestui model se foloseste o alta metoda de rasucire a acestora.

      Trage maneta in sensul acelor de ceasornicar, pana in capat pentru a activa mecanismul, iar in momentul in care o eliberez, acesta incepe sa functioneze. Pentru a reduce viteza de rotatie, Globul Pamantesc foloseste un pendul care incetineste mecanismul. Dat totusi daca vrei ca globul sa se invarta si mai incet, poti sa il rotesti manual si astfel poti privi toate continentele plutind incet in palmele tale.

      In plus, modelul vine cu doua elemente care se pot schimba: o naveta sau un satelit. Acestea doua elemente se fixeaza pe suportul special atasat globului si sunt actionate de acelasi mecanism pe benzi elastice care pune in functiune intregul model. Tu alegi care dintre cele doua obiecte spatiale se va roti astazi in jurul Pamantului. Obiectele spatiale se rotesc aproape de doua ori mai rapid decat globul si fac aproape doua tururi complete dintr-o simpla actionare a parghiei de la baza.

      Modelul este destul de usor de asamblat si foarte placut de privit in miscare. Mecanismul unic si design-ul iconic sunt semnaturile Ugears care fac din acest model un cadou inteligent si un obiect de decor special, potrivit oricarei case sau birou.

      Globul Pamantesc de la Ugears este un model pe care vrei sa il privesti in miscare intreaga zi din nou si din nou si din nou… Ia-ti globul de pe raft si viseaza la toate acele locuri minunate pe care intentionezi sa le vizitezi intr-o zi.

      • Dimensiune model: 210x185x185 mm
      • Dimensiune pachet: 378x170x32 mm
      • Numar piese: 184
      • Timp estimat de asamblare: 4 ore

      Ugears aduce modelele mecanice educationale atat pentru copii cat si pentru adulti la un alt nivel cu cea mai recenta categorie creata pentru a descoperi tehnici de invatare avansata a mecanismelor din viața reală într-un mod distractiv.

      Aceste modele noi sunt recomandate tuturor copiilor de peste 8 ani.

      STEM este un concept educational care se bazeaza pe procesul de formare si educatie al elevilor in patru domenii Stiinta, Tehnologie, Inginerie (Engineering) si Matematica. Motivul pentru care acestea exista se datoreaza faptului ca reprezinta o mare parte a programului de invatamant. Asta inseamna ca profesorii lasa deoparte disciplinele individuale si se concentreaza mai mult pe competente si pe abordarea practica, bazata pe proiecte. In alta ordine de idei, fac procesul de invatare mult mai interesant si antrenant.

      Noua gama de produse Ugears adopta numele de STEM si foloseste aceeasi abordare. Cu fiecare model vei primi un kit de unelete si o noua provocare careia trebuie sa ii faci fata. Ai toate cele necesare in cutie asa ca singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te hotarasi cu cine vrei sa faci echipa in acest proiect: parinti, frati sau prieteni ?

      Modelele STEM reprezinta un mod inteligibil si captivant de a invata despre utilizarea la scara larga a mecanismelor, a tipurilor de angrenaje si a conexiunilor.

      In timp ce parcurgi pas cu pas etapele proiectului STEM Ugears, te familiarizezi in detaliu cu diferitele mecanisme. La final, ceea ce ti se parea o magie si o ciudatenie a mecanicii devine atat de clar si inteligibil.

      Fiecare model mecanic din seria STEM-lab este un ghid interactiv de a invata despre mecanisme. Asamblandu-le cu propriile tale maini vei intelege foarte bine principiile si modul lor de functionare.

      Extinde-ti experienta de invatare si mai mult cu aplicatia de realitate augmentata Ugears. Plaseaza telefonul sau tableta in fata unui model STEM-lab asamblat, iar aplicatia iti va arata diverse utilitati ale mecanismului pe care tocmai l-ai creat. O sa vezi cum functioneaza acesta in interiorul unor masini, cladiri sau constructii ingineresti.

      Analizeaza-l din diferite unghiuri, mareste-l si micsoreaza-l.

      Accepta provocarea STEM, testeaza-ti cunostintele, descopera cat de inteligent esti si cat de creativ poti fi. Distreaza-te in timp ce lucrezi in echipa cu cei dragi. Exploreaza, dezvolta si bucura-te de noile modele STEM-LAB Ugears.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.