Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Raftul De Basm

   Raftul De Basm e plin de personaje și întâmplări fantastice, de lumi ascunse, de balauri morocănoși și vrăjitoare care zboară pe cozi de mătură. Pe aici se ascund pitici de grădină prietenoși, libelule zănatice și vulpi polare friguroase, Dragonul 32, Marele Pârș, Domnișoara Poimâine, Melcușor și Rostogol. Cu ajutorul poveștilor de pe Raftul De Basm, copiii vor învăța să facă supă de pietre, să călătorească printre ierburi și lumină, să îmbrățișeze, să se aventureze în Ținutul păsării măiestre, să pună piper în mare și să își facă un selfie cu elfii.

   Pornește în aventură alături de poveştile autorilor români contemporani de pe Raftul de Basm!

   De Basm este Asociația scriitorilor pentru copii și adolescenți. Vă invităm să consultați catalogul scriitorilor De Basm și să aflați mai multe despre proiectele lor pe site-ul Asociației.

   Raftul De Basm

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.