Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Câștigătorii Concursului Enescu

   Ce au în comun Matei Varga, Josu de Solaun și Alexandru Tomescu? Luiza Borac și Nemanja Radulović? Dar celebrii Radu Lupu sau Elisabeth Leonskaja? Dacă ziceți pur și simplu pasiunea pentru muzică clasică, nu greșiți deloc. Însă, ca un detaliu suplimentar, dar nu surprinzător, cu toții au participat într-un moment sau altul la Concursul Enescu și l-au câștigat, fiecare la instrumentul preferat. Au revenit apoi la Enescu de-a lungul timpului, ca invitați la Festival.

   Anul acesta, cu ocazia unei noi ediții a Concursului Internațional George Enescu, pentru a intra mai bine în atmosferă, v-am pregătit o selecție de CD-uri ale câștigătorilor Concursului, asezonată cu o selecție mai generoasă care cuprinde aparițiile discografice ale participanților la Festivalul Enescu de-a lungul anilor.

   Între 4 și 18 septembrie, sunteți invitați din nou la Ateneu să urmăriți etapele semifinale și finale ale Concursului Enescu la violoncel, vioară și pian, dar și concerte speciale. Pentru program și bilete, accesați https://www.festivalenescu.ro/concurs-2022/bilete/.

   Vă urăm audiție plăcută!

   #concursulgeorgeenescu2022

   Câștigătorii Concursului Enescu

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.