Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă

   Câștigătorii Concursului Enescu

   Ce au în comun Matei Varga, Josu de Solaun și Alexandru Tomescu? Luiza Borac și Nemanja Radulović? Dar celebrii Radu Lupu sau Elisabeth Leonskaja? Dacă ziceți pur și simplu pasiunea pentru muzică clasică, nu greșiți deloc. Însă, ca un detaliu suplimentar, dar nu surprinzător, cu toții au participat într-un moment sau altul la Concursul Enescu și l-au câștigat, fiecare la instrumentul preferat. Au revenit apoi la Enescu de-a lungul timpului, ca invitați la Festival.

   Anul acesta, cu ocazia unei noi ediții a Concursului Internațional George Enescu, pentru a intra mai bine în atmosferă, v-am pregătit o selecție de CD-uri ale câștigătorilor Concursului, asezonată cu o selecție mai generoasă care cuprinde aparițiile discografice ale participanților la Festivalul Enescu de-a lungul anilor.

   Între 31 august și 27 septembrie, sunteți invitați din nou la Ateneu să urmăriți etapele finale ale Concursului Enescu la violoncel, vioară și pian, dar și concertele și recitalurile speciale. Pentru program și bilete, vă invităm pe site-ul dedicat, aici. Audiție plăcută!

   #concursulgeorgeenescu2024

   Câștigătorii Concursului Enescu