* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Temperatura de servire: 6 - 8 grade celsius.
Podgoria Silvaniei, regiunea viticolă Dealurile Crișanei și Maramureșului
Culoarea somonului si mirosul profund de zmeura si capsuni sunt specifice soiului Pinot Noir, iar aparitia bulelor mici, catifelate si persistente amplifica senzatia de prospetime si naturalete. Gustul de fructe rosii de vara, cum ar fi zmeura si capsunile, aciditatea distinsa si postgustul amarui de grapefruit se potriveste cu caracterul demisec al vinului petiant.
Potrivit cu preparate din peste si fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, melci, calamari, sepii, caracatite), sushi, salate, branza proaspata.