* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Regiune: Dealurile Olteniei
Strugurii Cabernet Sauvignon au fost culesi tarziu, pe data de 10 Octombrie 2016, manual, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. A urmat fermentatia malolactica si maturarea in baricuri noi de stejar romanesc timp de 9 luni.
Culoare rosu inchis cu reflexii violet. Te cucereste prin notele de coacaze negre si cirese coapte, iar pe final cafeaua verde cruda. Taninuri puternice, bine integrate.
Temperatura recomandata pentru servire: 16-18ºC
1500 sticle de 0,75 L