Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Vin rosu - Casa de vinuri Stefanesti, Ferdinand Feteasca Neagra, sec, 2015

      Vin rosu - Casa de vinuri Stefanesti, Ferdinand Feteasca Neagra, sec, 2015

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Tip produs:
      Vin
      Culoare:
      Rosu
      Soi:
      Feteasca Neagra
      Tip:
      An:
      2015
      Capacitate:
      750 ml
      Volum alcool:
      15 %
      Tara de origine:
      Romania
      Regiune:
      Muntenia
      Cod de bare:
      2000000886084
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      Casa de vinuri Stefanesti – Ferdinand Feteasca Neagra Editie Aniversara

      Acest vin se deosebeste prin culoare rosu rubiniu intens si o combinatie perfecta de arome dulci si picante.
      Vinul „Ferdinand Feteasca Neaga” este recomandat a fi servit alaturi de preparate din carne rosie (vitel, porc, miel, oaie, rata, gasca etc) si branzeturi maturate.
      Vinul este maturat timp de 12 luni, in butoaie de stejar.
      Stoc Limitat!

      Producator: Casa de Vinuri Stefanesti, podgoria Stefanesti, Arges, regiunea viticola Dealurile Munteniei si Olteniei, Romania.

      Editie limitata: 1.700 sticle
      Vinificator: George Cojocaru (RO) | baricat 12 luni


      Note de degustare: Aceasta Feteasca Neagra vine din cea mai inalta zona viticola din sudul tarii si odata deschisa dezvolta o combinatie interesanta de arome dulci si picante. Vinurile Ferdinand sunt prelucrate in baricuri alese in editii limitate.
      Asociere culinara: carne rosie (vita, vitel, porc, miel, oaie, rata, gasca etc) si branzeturi maturate.

      Temperatura de servire: 16 - 18 grade Celsius.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.