Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Alice in tara minunilor. Invat sa citesc. Nivelul 3

   Alice in tara minunilor. Invat sa citesc. Nivelul 3

   2.3 / 10 ( 3 voturi)
   Varsta Recomandata:
   6-8 ani
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Editura:
   Tip copertă:
   Hardcover
   Nr Pag:
   48
   Colectie:
   ISBN:
   9786063307300
   Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Invat sa citesc este o colectie special creata pentru a-i ajuta pe cei mai mici cititori sa porneasca in aventura lecturii. Formatul accesibil, textele bogat ilustrate si adaptate la nivelul de intelegere al copiilor de varsta prescolara si scolara contribuie la captarea atentiei si ii motiveaza totodata sa paseasca increzatori in lumea magica a cartilor.

   Nivelul 3: "Citesc singur" cuprinde 48 de pagini, textul fiind impartit pe capitole. Propozitiile au lungimi diferite, iar structurile gramaticale sunt din ce in ce mai complexe. La sfarsitul cartii se afla un chestionar cu intrebari referitoare la text.


   Fragment din poveste:

   „Cand iesi din casuta cu acoperis de paie, fetita fugi din nou dupa Iepurele Alb. Ajunse intr-o gradina nemaivazut de frumoasa, unde intalni o Omida Vorbitoare, care statea pe o ciuperca si tragea din pipa.
   - Mananca din ciuperca asta! O parte te va face sa cresti, iar cealalta te va ajuta sa revii la marimea ta de acum, ii spuse omida, apoi se prefacu in fluture si-si lua zborul.
   Bucuroasa, Alice puse restul ciupercii in buzunar si porni din nou in cautarea Iepurelui Alb.
   Dupa o vreme Alice se intalni cu Pisica de Cheshire. Aceasta vorbea fara noima, dar Alice reusi totusi sa priceapa ca trebuia sa-i caute pe Palarierul Nebun si Iepurele de Martie.
   Urmand indicatiile pisicii, Alice nimerii la una dintre cele mai stranii petreceri, unde Palarierul Nebun si Iepurele de Martie cantau de zor impreuna cu vesela de pe masa. Ciudat!
   Gazdele petrecerii sarbatoreau o ne-zi de nastere, cantand si facand lucruri dintre cele mai curioase. Alice nu intelese mare lucru din purtarea celor doi si, in plus, se cam plictisi la petrecerea lor neobisnuita.”
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.