Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Am supravietuit scufundarii Titanicului, 1912
   Am supravietuit scufundarii Titanicului, 1912

   Am supravietuit scufundarii Titanicului, 1912

   7.7 / 10 ( 3 voturi)
   Varsta Recomandata:
   8-10 ani, 10-12 ani
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   112
   Colectie:
   ISBN:
   9789731497112
   Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   George Calder este, probabil, cel mai norocos băiat din lume. El și surioara lui, Phoebe, se află împreună cu mătușa lor la bordul Titanicului, cel mai mare vapor construit vreodată. George nu rezistă să nu exploreze fiecare cotlon al acestui vas incredibil, chiar dacă riscă să intre în bucluc. Apoi se întâmplă imposibilul – Titanicul lovește un aisberg și apa năvălește înăuntru. George se trezește izolat, singur și speriat, pe vaporul gata să se scufunde. Până acum a reușit să scape mereu din încurcături... dar cum va supraviețui acestei catastrofe?

   Ce simte un copil care e martor la erupția Vezuviului, la scufundarea Titanicului sau la îngrozitoarele bombardamente din cel de-al Doilea Război Mondial?
   Cum se poate apăra de un uragan nimicitor, de colții unui rechin ucigaș sau de un cutremur catastrofal? Încercând să găsească răspunsul, scriitoarea Lauren Tarshis a creat.

   Am supraviețuit!, o serie de nuvele de ficțiune istorică despre cele mai mari dezastre din istoria lumii, povestite fiecare de câte un băiat care a supraviețuit tragediei. Volumele din această colecție s-au vândut până acum în peste 10 milioane de exemplare și au fost incluse de New York Times și USA Today în topul celor mai bine vândute cărți.

   Media

   "Lauren Tarshis are această serie splendidă care se numește Am supraviețuit, un proiect educativ care, prin intermediul ficțiunii istorice, îi familiarizează pe cei mici cu momente importante din istoria omenirii, dezastre greu de imaginat că ar fi fost posibile, cum ar fi scufundarea faimosului Titanic, distrugerea orașului Pompei, invazia nazistă ori atacurile din 11 septembrie 2001. O recomand pe toată, merită cu vârf și-ndesat.

   În volumul acesta, pre-adolescenții îl vor cunoaște pe George Calder, un băiețel de 10 ani, care călătorește din Anglia până în America, spre casă, împreună cu sora sa Phoebe (8 ani) și mătușa lui Daisy. Cei trei se află la bordul legendarului vas Titanic. Prin ochii lui George, cititorii vor descoperi cum arăta Titanicul, ce fel de oameni au călătorit atunci, care erau preocupările lor, vor face cunoștință cu cel care l-a proiectat, dar și cu noaptea tragică a scufundării sale și tot ceea ce a urmat după. Povestea lui George, chiar dacă traumatizantă, va avea un final fericit." Eli Bădică

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.