Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Anul gandirii magice

   Anul gandirii magice

   6.8 / 10 ( 12 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2017
   Editura:
   Nr. pagini:
   176
   Colectie:
   ISBN:
   9786069780152
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Cartea lui Joan Didion vorbeşte despre detaşare şi eliberare; de asemenea, este un omagiu adus unui mariaj extraordinar. The New Yorker


   Viața aşa cum o ştiai se poate sfârşi într-o clipă. Un infarct şi toată structura unei vieți în doi se năruie. Dar nu numai viața în doi. Moartea cuiva apropiat schimbă foarte mult lucrurile şi pentru cei care îi supraviețuiesc.

   Joan Didion descrie cu precizie medicală anul de după moartea soțului ei, în care învață cum să trăiască din nou de una singură, într-o echilibristică emoționantă printre amintiri şi ceea ce trezesc ele. Şi îi este cu atât mai greu cu cât, imediat după acest eveniment nefericit, trebuie să-şi vegheze fiica grav bolnavă, aflată la rândul ei la limita dintre viață şi moarte.
   Un act terapeutic, făcut parcă să exorcizeze singurătatea şi suferința, demonii cei mai cumpliți de după piederea persoanei iubite.

   Joan Didion este autoarea a cinci romane şi a patru cărți de nonficțiune, printre care South and West şi Blue Nights. Volumul ce reuneşte toate operele sale de nonficțiune, We Tell Ourselves Stories in Order to Live, a fost publicat de către Everyman’s Library în 2006. Născută în Sacramento, California, Joan Didion locuieşte în prezent în New York.

   Anul gândirii magice este o operă de o surprinzătoare claritate şi onestitate. The Washington Post Book World

   În acelaşi timp personală şi universală, cartea lui Joan Didion oferă cititorului un punct de pornire relevant de la care să înceapă călătoria prin ținutul sălbatic al durerii. Chicago Sun-Times

   Frustă şi tulburătoare. San Francisco Chronicle

   O autoexaminare precisă şi totodată o sfâşietoare scrisoare de dragoste, tulburătoare prin candoarea sa. Didion pune în lumină legătura dintre soț şi soție. The Boston Globe

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.