Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor, precum și pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Atlas geografic pentru Micul Explorator clasa a IV-a

      Atlas geografic pentru Micul Explorator clasa a IV-a

      9.0 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Nr. pagini:
      64
      ISBN:
      9786069448885
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 26cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Atlas geografic pentru micul explorator clasa IV-a. Iti place sa explorezi, sa descoperi, sa intelegi lumea din jur? Atunci ai gasit suportul perfect! Pentru ca acesta este primul Atlas elaborat in conformitate cu noua Programa scolara pentru disciplina Geografie, clasa a IV-a (aporbata prin OM nr. 5003 din 02. 12. 2014), schemele si hartile urmarind succesiunea fireasca a continuturilor si a temelor sugerate de Programa. Atlasul poate fi utilizat independent de manualul folosit la clasa.


      Este cel mai modern auxiliar de acest tip, care actualizeaza toate datele statistice si stiintifice referitoare la Romania, la Europa, la planeta Pamant si Sistemul Solar, oferind cele mai simple solutii grafice si vizuale (inclusiv modele 3D) pentru intelegerea fenomenelor geografice contemporane.

      Este primul Atlas pentru ciclul primar care contine planse explicative despre ce este, cum se realizeaza si cum se"citeste" o harta.

      Cu ajutorul planselor si al hartilor vei descoperi, de la inceput, orizontul apropiat si orizontul local, apoi iti vei largi"perspectiva" asupra tarii noastre, Romania; mai depare, vei survola continentul pe care traim, Europa! Privind tot de mai sus, vei descoperi planeta Pamant si iti vei incheia explorarea navigand printre planetele Sistemului Solar.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.