Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Luni și marți, 6-7 ianuarie, sunt zile libere legale, iar serviciul de asistență telefonică este închis. Comenzile înregistrate in intervalul 3 ianuarie, ora 15.00 - 7 ianuarie, ora 23.59, vor fi procesate începând cu data de 8 ianuarie. Îți mulțumim!

      Baking Science
      Baking Science

      Baking Science

      5.5 / 10 ( 2 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2022
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      192
      ISBN:
      9781645674542
      Dimensiuni: l: 19.7cm | H: 23cm | 1.5cm | 300g
      Doar în librărie
      11800
      Doar în librărie

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dikla Levy Frances outlines the essential components of baking - texture, ratio, temperature, stabilizing ingredients and moistening ingredients - and shows readers how to combine them to create the perfect versions of any baked good they want, including cakes, pies, breads, breakfast bakes, cookies, etc.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.