Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Baking Science
      Baking Science

      Baking Science

      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2022
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      192
      ISBN:
      9781645674542
      Dimensiuni: l: 19.7cm | H: 23cm | 1.5cm | 300g
      Adaugă în coș
      9440
      118.00lei
      20% reducerei
      Discountul se acordă de la prețul de referință (cel mai mic preț din ultimele 30 de zile).
      Discountul se aplică numai comenzilor online.
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dikla Levy Frances outlines the essential components of baking - texture, ratio, temperature, stabilizing ingredients and moistening ingredients - and shows readers how to combine them to create the perfect versions of any baked good they want, including cakes, pies, breads, breakfast bakes, cookies, etc.