Dikla Levy Frances outlines the essential components of baking - texture, ratio, temperature, stabilizing ingredients and moistening ingredients - and shows readers how to combine them to create the perfect versions of any baked good they want, including cakes, pies, breads, breakfast bakes, cookies, etc.
Baking Science
Categorii:
Limba:
Engleza
Data publicarii:
2022
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
192
ISBN:
9781645674542
Dimensiuni: l: 19.7cm | H: 23cm | 1.5cm | 300g
9440
118.00lei
20% reducerei
Discountul se acordă de la prețul de referință (cel mai mic preț din ultimele 30 de zile).
Discountul se aplică numai comenzilor online.
Discountul se aplică numai comenzilor online.
Livrare în 24h! (a doua zi)
Stoc limitat
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!