Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Caiet de vacanta. Matematica. Clasa a VII-a

   Caiet de vacanta. Matematica. Clasa a VII-a

   Suport teoretic, exercitii si probleme aplicative
   7.5 / 10 ( 2 voturi)
   Varsta Recomandata:
   12-14 ani
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2021
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   136
   Materie Scolara:
   Matematica
   ISBN:
   9789734731879
   Dimensiuni: H: 26cm | l: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019

   Lucrarea de față nu este o culegere de probleme obișnuită. Ea se diferențiază prin metodologia inovativă propusă pentru învățarea matematicii:

   • conținuturile teoretice obligatorii prevăzute în programa școlară sunt minimale, dar sunt suficiente pentru a asigura formarea competențelor prevăzute de programă;
   • activitățile de învățare (exercițiile și problemele) propuse sunt și ele minimale și alese cu multă grijă, unele cu conținut inter- și transdisciplinar, cu parcurgere ușoară, stimulativă și provocatoare.

   În felul acesta, elevul este învățat: să învețe singur matematică, să gândească, să coreleze diverse conținuturi ale învățării, inclusiv inter- și transdisciplinare, să identifice date, mărimi și relații matematice în contexte variate, să utilizeze concepte și algoritmi specifici matematicii, să modeleze matematic situații date prin integrarea achizițiilor din diferite domenii. Miza lucrării este că după parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare și raționament logic, gândire critică, analizare și interpretare, care sunt condiții necesare unei cariere profesionale remarcabile.

   Culegerea poate fi folosită cu succes și de către profesor în activitatea de proiectare, organizare și desfășurare a lecțiilor matematice de o înaltă calitate.

   Părinții responsabili, care investesc în creșterea, educarea și formarea copiilor, au la îndemână, grație testelor de evaluare propuse în această culegere, un instrument rapid și ușor de folosit, prin care pot evalua singuri modul în care copilul lor depune eforturi pentru formarea și dezvoltarea competențelor matematice.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.