Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Cartea alba a porcului
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      Nr. pagini:
      92
      ISBN:
      9786069305904
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 27cm
      Adaugă în coș
      3990
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Porcul, cel mai bun prieten al omului. Animalul cel mai des pomenit şi cel mai nedreptăţit. Spunem „Porcule!” unui om care se poartă şi vorbeşte atât de urât cum niciunui godac nu i-ar trece vreodată prin minte. Mai ales să vorbească. Mai rău, spunem „Porc de câine!”, cu intenţia expresă de a construi o jignire de nivel doi. Dublă nerecunoştinţă faţă de cele două fiinţe care ne oferă ceea ce contează cel mai mult: papucii şi şoriciul.
      Dar, dacă amicul lătrător măcar are nişte cărţi ale lui, în care e lăudat, gâdilat, scărpinat şi pupat în bot, bietul purcel nici măcar de atâta consolare nu beneficiază.
      Până acum. Gata. De azi, porcul are carte. Deci are parte. De un loc în bibliotecă. Şi nu ca puşculiţă. Totul despre porc. Tot ceea ce trebuie să ştiţi şi chiar şi câteva lucruri pe care ar fi fost mai bine să nu le aflaţi, dar nu ne-am putut stăpâni, au scăpat, sunt în text, asta e.
      Citind, veţi zâmbi, veţi saliva sau veţi lăcrima. Depinde ce capitol citiţi. Şi dacă aveţi conjunctivită. Oricum, începând de azi, când veţi privi porcul n-o să vă gândiţi automat la friptură. Iubiţi-l, e fratele nostru!
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.