Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Christina Domestica si Vinatorii de suflete

      Christina Domestica si Vinatorii de suflete

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Nr. pagini:
      432
      Colectie:
      Editia:
      a II-a
      ISBN:
      9789734660629
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Roman distins cu Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania, Premiul Academiei Romane, Premiul revistei Observator cultural.


      „Christina Domestica se dovedeste, din orice unghi am privi-o, un multiplu succes latent. E o carte, intr-un fel, administrata de Cimpoesu in parteneriat cu cititorul, ca o insula luxurianta, a tuturor posibilitatilor. Probabil va placea pe buna dreptate publicului, care va confunda un timp formula, pentru a sfirsi prin a se amuza sincer de propriile spaime si predictii apocaliptice.” (Cosmin Ciotlos)

      „Versiunile, rasturnarile si explicatiile se succeda in cascada si, tocmai in momentul in care se asteapta sa dea de capatul intregii afaceri, cititorul se rataceste intr-un labirint si mai intortocheat, ca si Iona, care trece dintr-o burta de peste intr-alta, fara a iesi vreodata la lumina. E drept ca, in final, naratorul ne povesteste cum a cunoscut-o personal pe Christina Domestica si a vazut-o levitind la o juma’ de metru deasupra solului. Insa merchezul este: putem sa-l credem? Daca i s-a parut? Daca a fost manipulat prin telepatie? Sau daca vrea chiar el sa ne manipuleze? Daca e securist? Sau extraterestru? Sau pisoi modificat genetic? Totul e posibil in acest roman contagios si caleidoscopic, in acelasi timp tenebros si comic, utopie neagra si reportaj din (i)realitatea imediata, triumf al fictiunii si metafictiune filosofica.” (Andrei Terian)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.