Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Vineri, 24 ianuarie, este zi liberă legală, iar serviciul de asistență telefonică este închis. Comenzile înregistrate in intervalul 23 ianuarie, ora 16.00- 26 ianuarie, ora 23.59, vor fi procesate începând cu data de 27 ianuarie. Îți mulțumim!

   Cinci Ore Cu Mario

   Cinci Ore Cu Mario

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Traducatori:
   Tudora Sandru Mehedinti
   Limba:
   Romana
   Editura:
   ISBN:
   9789731039169
   Indisponibil
   Indisponibil
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 75 de lei.
   Poți returna acest produs în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   După ce oaspeţii pleacă şi copiii se culcă, eroina principală, Carmen, rămăne singură să-l privegheze pe soţul ei mort, un fost profesor de liceu cu vederi de stănga. Răsfoind Biblia răposatului, Carmen, o femeie puţin educată, trecută de patruzeci de ani, citeşte fragmentele subliniate de acesta, lucru care o face să mediteze asupra celor mai bine de douăzeci de ani de căsnicie. Fiecare capitol începe cu un citat din Cartea Sfăntă şi este urmat de un monolog. Mariajul lor, copiii, rudele, prietenii, cunoştinţele îşi fac pe rănd apariţia în găndurile ei. Femeia îl interpelează, şi reproşează soţului reuşind să ne ofere un tablou viu al Spaniei din primele două decenii după cel de-al Doilea Război Mondial, cu prejudecăţile şi convenţionalismul unei societăţi tradiţionale care încearcă să reziste modernizării. Memoria afectivă, fluxul conştiinţei sund tehnicile la care apelează Delibes în acest roman absolut remarcabil.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.