Conservarea prin uscare

Conservarea prin uscare

Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale. Tehnologii si retete
9.5 / 10 (2 voturi)
NaN
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2018
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
128
ISBN:
9786066490948
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm

2199
Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc

Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!
Descriere


Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare, depozitare si prelucrare.
Recenzii și comentarii
Nu există recenzii pentru acest produs.
Adaugă o recenzie
Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.