Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Copilul constient

      Copilul constient

      Cum sa-ti ajuti copilul sa faca fata stresului, sa devina mai fericit, mai bun si mai empatic
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      197
      ISBN:
      9789738789883
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Practica mindfulness a ajutat milioane de adulti sa reduca stresul din viata lor. Acum, copiii, care sunt sub o presiune mai mare decat oricand, au nevoie de tehnici de mindfulness adaptate lor. Avand la baza un program afiliat UCLA, Copilul constient este o carte revolutionara, ce ii invata pe parinti tehnici prin care vor contribui la relaxarea copiilor lor.

      Cartea Copilul constient contine exercitii, cantece si jocuri pentru copiii de la 4 la 18 ani. Susan Kaiser Greenland a dezvoltat aceste exercitii si tehnici in cei peste zece ani de cand preda mindfulness pentru copii.

      Aceste tehnici distractive si prietenoase ii ajuta pe copii sa isi constientizeze trairile interioare si sa isi dezvolte atentia , influentandu-le in mod pozitiv atat performantele academice , cat si abilitatile sociale si emotionale.

      Cu ajutorul practicii mindfulness, copiii devin mai empatici , isi fac mai usor prieteni si manifesta compasiune fata de semeni si fata de natura. Tehnicile prezentate in carte sunt instrumente extraordinare pentru a gestiona stresul si a depasi provocari precum hiperperfectionismul si anxietatea.

      Folosindu-se de ele, copiii vor invata sa isi ia cateva momente inainte de a raspunde la situatii stresante, permitand propriilor busolele interioare sanatoase sa ii ghideze pentru a deveni mai atenti, mai maleabili si mai empatici. Jocurile, exercitiile si cantecele din Copilul constient vor contribui la linistea intregii familii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.