Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Cum sa prinzi o cartita

   Cum sa prinzi o cartita

   Si sa te regasesti in natura
   8.3 / 10 ( 4 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2019
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   192
   Colectie:
   Traducatori:
   ISBN:
   9786067223569
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Deși sunt comune, cârtițele sunt misterioase: habitatele lor sunt de nepătruns, sunt bizare din punct de vedere anatomic și locuiesc în singurătate totală. Marc Hamer le-a cunoscut poate cel mai bine, datorită anilor în care a lucrat în zona rurală galeză, cât și a experienței sale de hoinar din adolescență, când a dormit pe lângă garduri vii.


   De-a lungul timpului, Marc Hamer a învățat nenumărate lucruri despre aceste creaturi mici și catifelate, care trăiesc în întunericul de sub noi, și despre miturile create în jurul acestora. Munca sa l-a ajutat să ajungă la un nivel înțelept și plin de însemnătate al acceptării schimbărilor inevitabile cu care ne confruntăm. În această carte frumoasă și meditativă, autorul ne relatează povestea sa și ne arată ce ne pot spune cârtițele și viața în natură despre propria umanitate și despre căutarea mulțumirii.

   Cum să prinzi o cârtiță este o bijuterie de poveste despre natură, excelent ilustrată de Joe McLaren, care celebrează traiul pașnic în lumea din jurul nostru și minunile pe care le putem descoperi în ea.

   Eu sunt grădinar. Mi-am petrecut mulţi ani din viaţă prin grădini şi ferme prinzând cârtiţe, dar am hotărât să renunţ. Vânătoarea de cârtiţe este o ocupaţie tradiţională, care mi-a oferit o viaţă bună, dar am îmbătrânit şi am obosit să vânez; în plus, m-a învăţat de-acum tot ce aveam de învăţat.
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.