Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Comenzile plasate între 24.12, ora 13.00 și 26.12 vor fi procesate începând cu 27.12. Puteți însă comanda oricând un voucher cadou - bucuria care ajunge instant la destinație.
      Program special de Crăciun pentru asistență telefonică: 24.12: 9.00 - 18.00 / 25 - 26.12 - închis.

      Curatorul de Zacusca

      Curatorul de Zacusca

      7.4 / 10 ( 32 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2021
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      400
      ISBN:
      9786069459591
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      ”Curatorul de zacusca – texte gastronomice” este o culegere de articole, studii, editoriale si interviuri publicate in diferite medii, dar si inedite (scrise special pentru acest volum) de Cosmin Dragomir unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti culinari romani.

      Volumul abordeaza diferite teme de istorie si antropologie culinara romaneasca si beneficiaza de o multitudine de ilustratii. In format mare, coperta cartonata, full color si consistent (352 de pagini) volumul poate face deliciul oricarui gurmand, gourmet sau pasionat de lectura. O sa descoperiti o sumedenie de fun facts gastronomice autohtone care dovedesc cat de suprinzatoare este istoria noastra culinara. Cartea se adreseaza tuturor categoriilor de cititori, nu are pretentii academice, ba chiar din contra, este scrisa si paginata cu gandul de a nu intimida pe nimeni.

      Cosmin Dragomir este fondatorul GastroArt – prima revista dedicata cercetarii istoriei gastronomiei si a ospitalitatii romanesti, coorganizator al Congresului National de Gastronomie si Vin, coinitiator al legii Ziua Nationala a Gastronomie si Vinurilor din Romania, organizator a zeci de conferinte, dezbateri si evenimente cu tematica – identitate gastronomica nationala.

      Pentru contributiile la valorificarea tezaurului imaterial gastronomic a fost recompensat cu diplome de excelenta de la: Gault & Millau, Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, Asociatia Jurnalistilor din Turism, Horeca Insight sau Horeca School.

      Cu profitul din aceasta carte isi va finanta un studiu masiv intitulat: Enciclopedia Universala a Sarmalelor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.