Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   Dictionarul maruntisurilor

   Dictionarul maruntisurilor

   6.0 / 10 ( 1 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2015
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   224
   Colectie:
   ISBN:
   9786069342176
   Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 21cm
   Adaugă în coș
   3844
   Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat
   Livrare astăzi cu bicicleta.
   Livrare în 24h! (a doua zi)

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Simona Vasilache este redactor „de Externe“ al României literare. A semnat două cărţi şi s-a implicat cu bucurie în tot felul de jocuri editoriale şi publicistice – roman colectiv, grupaje, anchete, rubrici diverse în reviste diverse, şi alte mărunţişuri.


   Cu fascinație pentru secretele mărunte și discret hedonism, dincolo de elitismul simbolurilor, de la cancelarie la berărie, între bine și rău, un univers cutreierat de mari siluete solitare care invită la o degustare a deliciilor conviviale.

   Un mic dicționar și o încercare de a ordona în joacă ceea ce nu poate fi ordonat decât mizând pe structurile ascunse ale hazardului şi pe complicitatea cititorului.

   Folosul lucrurilor nu se confundă cu folosinţa, iar rostul pentru care sunt făcute nu-i acelaşi cu îndreptarea pe care le-o dăm. Aşadar, tâlcul oului, un soi de perpetuum simbolic, prin credinţe şi lumi diferite, nu e nici folosinţa imediată, „ca de mâncare“, nici aceea ciclică, a şirului de vieţi efemere care se amână din una-ntr-alta, ci aşteptarea. Exact ce-i lipseşte lumii din Uvedenrode, surpată „sub timp, sub mode“. Desăvârşirea, vezi bine, e visul unei nopţi de răbătoare.

   Bucuria şi tristeţea. Se servesc împreună, a doua covâr­şind-o, deseori, pe prima. La joie venait toujours après la peine, dar nu întotdeauna.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.