Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Ai 10%, 15% sau 20% reducere, în funcție de câte cărți pui în coș. Detalii aici.

   Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul

   Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul

   5.9 / 10 ( 39 voturi)
   Varsta recomandata:
   6-8 ani
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2014
   Nr. pagini:
   60
   Ilustratori:
   ISBN:
   9786065886537
   Dimensiuni: l: 20.5cm | H: 28.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Copiii care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“ pot face cunoştinţă cu personajele cărţii Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul de Adina Rosetti, cu ilustraţii de Cristiana Radu. Cartea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani şi îşi doreşte să răspundă, într-o manieră ludică şi creativă, întrebărilor pe care le pun cei mici despre timp. Domnul Azi, bătrâna doamnă Ieri, domnişoara Poimâine, vrăjitoarea Niciodată şi spiriduşul Vreodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

   Născută primăvara, în oraşul cu salcâmi, Adina Rosetti a umplut în copilărie caiete cu compuneri despre extratereştri, a aterizat din greşeală la o facultate economică şi a devenit apoi scriitoare şi jurnalistă. A scris articole, reportaje şi poveşti pentru Dilema Veche, Time Out, Elle, Esquire, BeWhere, Formula As, Unica şi alte publicaţii. Este autoarea romanului Deadline (2010, 2011) publicat la Curtea Veche Publishing şi apărut în Franţa la editura Mercure de France (2013). În timpul liber inventează poveşti pentru cei doi copii ai ei, Clara (8 ani) şi Anton (3 ani), şi stă cu nasul în cărţi.

   Ca toţi copiii, Cristiana Radu s-a jucat de când se ştie cu creionul, hârtia şi poveştile. Spre deosebire de majoritatea adulţilor, ea încă nu s-a oprit. A absolvit secţia de pictură şi apoi un master în arte vizuale, în 2006, la Universitatea Naţională de Artă Bucureşti. În prezent explorează cărările artei vizuale contemporane cu aceeaşi plăcere cu care trasează în continuare pe hârtie personaje şi poveşti, decorează camere pentru copii sau ţine ateliere de desen pentru mari şi mici. Cartea pentru copii nu este, în viziunea sa, un „domeniu minor al pieţei de carte“ ci un instrument de formare. Cele peste zece cărţi publicate până acum ca ilustrator sunt o modestă contribuţie la a hrăni cu modele consistente imaginarul copiilor de azi. Pe blogul său (cristianaradu.blogspot.com) puteţi descoperi o parte din jucăriile sale preferate.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.